Από εδώ και στο εξής η Britney Spears δεν θα βρίσκεται υπό την εποπτεία του πατέρα της Jamie Spears, o οποίος για 13 χρόνια διαχειριζόταν εξολοκλήρου τη ζωή της.

Η δικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες, Brenda Penny, ενέκρινε την αίτηση του Jamie Spears να τερματίσει την κηδεμονία της 39χρονης κόρης του Britney Spears, αφού η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε το καλοκαίρι ότι ήθελε να βγει από τη νομική αυτή κατάσταση, στην οποία είχε εμπλακεί για περισσότερο από μια δεκαετία.

«Το δικαστήριο καθορίζει ότι δεν απαιτείται πλέον η εποπτεία του ατόμου και της περιουσίας του», δήλωσε η δικαστής την Παρασκευή (12/11/2021) το απόγευμα και αποφάνθηκε: «Ως εκ τούτου τερματίζεται». Στο άκουσμα των λεγομένων της οι fans της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, αφού το κίνημα #FreeBritney ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

O δικηγόρος της και οι fans της

Στην αρχή της ακρόασης, ο δικηγόρος της Britney Mathew Rosengart τόνισε: «Πιστεύουμε ότι η συντηρητική εποπτεία ως πρακτικό ζήτημα θα πρέπει να τελειώσει σήμερα», ενώ ο δικηγόρος του πατέρας της δεν είχε τίποτα να προσθέσει.

Η μητέρα της Britney Spears ανέφερε ότι υποστήριζε την απόφαση αυτή και εμφανίστηκε στην κάμερα σε κάποιο μέρος της ακρόασης, ενώ ο Jamie Spears συμμετείχε και μέσω τηλεφώνου. Ωστόσο, παρόλο που έληξε το καθεστώς αυτό στο οποίο ήταν εγκλωβισμένη η pop star ο προσωρινός συντηρητής που έχει οριστεί θα έχει «διοικητικές εξουσίες» στην περιουσία της Britney.

Ο Jamie Spears απομακρύνθηκε από τον ρόλο που είχε στις 29 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα αφότου ο δικηγόρος της ζήτησε από το δικαστήριο να τον αναστείλει, ενώ ο John Zabel διορίστηκε ως προσωρινός συντηρητής για την εκτέλεση εγγράφων.

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής ακρόασης του Σεπτεμβρίου, στην οποία ο πατέρας της τέθηκε σε αναστολή, ο δικηγόρος της Britney Spears κατηγόρησε τον Jamie Spears ότι ήταν «σκληρός» και «υβριστικός» προς την κόρη του.

Το καλοκαίρι η 39χρονη καλλιτέχνιδα έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και χαρακτήρισε τη ρύθμιση «καταχρηστική», τονίζοντας ότι είχε χρησιμοποιηθεί για να «καταστρέψει» τη ζωή της: «Είπα ψέματα και είπα σε όλο τον κόσμο ότι είμαι καλά και χαρούμενη. Είναι ψέμα», είπε η Spears κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής ακρόασης του Ιουνίου, ζητώντας παράλληλα να φυλακιστεί ο πατέρας της.

Η Britney Spears βίωνε το καθεστώς αυτό, το οποίο την εμπόδιζε να έχει οποιονδήποτε έλεγχο στις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις, από τη μεγάλη κατάρρευση και την κρίση ψυχικής υγείας της το 2008.

Η Britney Spears όμως δεν έμεινε αδρανής! Mε αναρτήσεις στα social media εξέφρασε τη χαρά της και ευχαρίστησε τους fans της, αναρτώντας βίντεο έξω από το δικαστήριο, όπου έγραψε: «Θεέ μου, αγαπώ τους θαυμαστές μου τόσο πολύ που είναι τρελό!!! Νομίζω ότι θα κλαίω την υπόλοιπη μέρα!!!! Η καλύτερη μέρα [που είχα] ποτέ… δόξα τον Κύριο. Μπορώ να έχω ένα Αμήν;».

Ακόμη, προχώρησε σε ακόμη μία κοινοποίηση, όπου ανέφερε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ξανά… Η καλύτερη μέρα».

Oι δηλώσεις του δικηγόρου της ήταν κάτι που επιθυμούσαν διακαώς οι δημοσιογράφοι. Ο Mathew Rosengart ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έγινε το σωστό, ενώ ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι στη θέλησή της αν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά οn stage και υπογράμμισε ότι ήταν θύμα bullying για πάνω από 10 χρόνια, κάτι καθόλου δίκαιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ