Η Charlize Theron μίλησε για τη μητρότητα και σκέφτεται πόσο έχει αλλάξει από τότε που έγινε γονιός. Η ηθοποιός The Mad Max: Fury Road έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2012, όταν υιοθέτησε την κόρη της Jackson, 11 ετών, και ακολούθησε τη δεύτερη κόρη της August, 7 ετών, και οι δύο από την τη Νότια Αφρική.

Η υιοθεσία των κορών της ήρθε πέντε χρόνια αφότου ίδρυσε το Charlize Theron Africa Outreach Project το 2007, το οποίο συνεργάζεται με διάφορες κοινοτικές οργανώσεις για την υποστήριξη της Αφρικανικής νεολαίας.

Μιλώντας με το People στο 10ο Ετήσιο Philanthropy Summit του Town & Country, η Charlize Theron μίλησε για το πώς οι κόρες της άλλαξαν την κοσμοθεωρία της, ακόμη και τη σχέση της με τη μητέρα της. «Το να είσαι γονιός γενικά είναι πολύ δύσκολο», εξήγησε, προσθέτοντας: «Όταν είσαι σε αυτό, λες: «Δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσω από αυτό». Και μετά φτάνεις στην άλλη πλευρά, λες, “Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό”».

Σημείωσε επίσης ότι είναι το φιλανθρωπικό έργο που έχει κάνει στη Νότια Αφρική και όχι μόνο, και η δύναμη της αφρικανικής νεολαίας που την εμπνέει μέσα από δύσκολες στιγμές, λέγοντας: «Όταν είναι δύσκολο, πρέπει απλώς να θυμάσαι ότι μπορείς να επιβιώσεις γιατί μερικοί από αυτούς τους νέους έχουν επιβιώσει τόσο πολύ… Αυτό είναι το πράγμα που με οδηγεί».

Η Charlize Theron συνέχισε: «Απλώς σκέψου τον εαυτό σου, αν μπορούν να έχουν αυτή τη φωτιά στην κοιλιά τους ζώντας σε αυτές τις συνθήκες, τότε θα πρέπει να έχουμε το ένα δέκατο αυτού. Η πολύτιμη ζωή που έχουμε χρειάζεται πολύ λίγα».

Δίνοντας περαιτέρω πληροφορίες για τον ρόλο της ως μαμά, είπε: «Τα πάντα πάνω τους έρχονται πρώτα. Οδηγώ για τα παιδιά μου όλα μέρα, όλη νύχτα, σε όλες τις δραστηριότητές τους».

«Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε. Όταν έχουν αναφέρει κάτι που είναι ακατάλληλο, πάντα σκέφτομαι, “Μην είσαι αυστηρή. Να είσαι ψύχραιμη. Νιώθουν αρκετά ασφαλείς για να σου το πουν” και θέλω να το κρατήσω αυτό».

charlize theron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ CHARLIZE THERON, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ