Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει η Χριστίνα Κοντοβά και περνά όμορφα μαζί με την κόρη της Ada και τον Τζώνη Καλημέρη. Μετά τη Σαμοθράκη, η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται στην Πάρο, ενώ όπως φαίνεται από τις καινούργιες φωτογραφίες που μοιράστηκε έρχεται σε επαφή με τον πρωτογενή τομέα.

Η Χριστίνα βρέθηκε στα αμπέλια και τρύγησε κάποια μαζεύοντας σταφύλια. Η χαρά της είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της και η ίδια θέλησε να τη μοιραστεί με τους follwers της. Η αγάπη της για τη φύση μεγάλη, κάτι που μεταλαμπαδεύει και στην Ada, αφού φροντίζει να την πηγαίνει σε μέρη όπου το μεγαλείο της φύσης κυριαρχεί.

Η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκει ποιοτικούς τρόπους να ψυχαγωγεί την κορούλα της, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στην καθημερινότητά της στην Ελλάδα. Η Ada βαφτίστηκε με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου και η σχεδιάστρια μόδας αποσαφήνισε ποια θα είναι η σχέση της μικρής με την πατρίδα της, την Ουγκάντα. «Θα κάνω ό, τι περνά από το χέρι μου για να κρατήσουμε επαφές και να πηγαίνουμε συχνά. Άλλωστε, την Ουγκάντα την έχω αγαπήσει κι εγώ πολύ», είχε δηλώσει.

Τα παιδιά προσαρμόζονται, δένονται πιο εύκολα μαζί σου, το δύσκολο είναι εσύ να δεθείς μαζί τους», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Χριστίνα Κοντοβά, και είχε σημειώσει: «Δεν μας έχει συζητήσει καθόλου για αδερφάκι και ελπίζω να μην το κάνει. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δούμε. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ή να κάνω βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσω ξανά. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω το τώρα».

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας, η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφέρει: «Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα».

χριστίνα κοντοβά

Χριστίνα Κοντοβά: Η στιγμή που εξηγεί στην Ada την απουσία της μιας Καρυάτιδας από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ