Η Δέσποινα Βανδή κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες με τη Μελίνα Νικολαΐδη, με αφορμή τα 19α γενέθλιά της, ενώ μοιράστηκε κι ένα όμορφο μήνυμα.

«19 χρόνια πριν ήρθε και φώτισε τη ζωή μου…και μετά όλα αλλιώς!», ανέφερε η τραγουδίστρια. Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στιγμιότυπα των δυο τους, και μάλιστα μοιράστηκε εικόνες από την παιδική ηλικία της Μελίνας.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λονδίνο για να γιορτάσει τη γενέθλια της κόρης της, ενώ οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, σύντροφος της Μελίνας, κοινοποίησε επίσης ένα στιγμιότυπο για τα γενέθλιά της.

Μελίνα Νικολαΐδη

«Είμαι χαρούμενη. Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο, και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο, αυτό θέλει κάθε γονιός», είχε αναφέρει η τραγουδίστρια.

«Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να είναι καλά. Είμαι δίπλα τους σε ό, τι κι αν αποφασίσουν. Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης. Θέλω να κρατάω τον ρόλο της μητέρας. Εννοείται ότι συζητώ τα πάντα μαζί τους αλλά είμαι η μάνα τους. Αυτή είμαι. Η κόρη μου μού μοιράζεται πράγματα», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪ́ΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ