Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της και περιμένει το παιδί του Ίαν Στρατή, κάτι που γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της πριν λίγο διάστημα, και κάτι που είχε χαροποιήσει πολλούς. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Μαίρη βρέθηκε στα ΕΛΤΑ και περίμεν έκανε τους followers της να αντιδράσοουν, καθώς θεώρρησαν ότι λόγω της κατάστασής της θα έπρεπε να προηγηθεί.

Η Μαίρη μοιράστηκε αρχικά μια φωτογραφία της να περιμένει και έδειξε τα χαρτιά που κρατούσε. Ωστόσο, λίγο αργότερα δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων από τους ακόλουθούς της, οι οποίοι εξεπλάγησαν.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη βλέποντας τα πολλά μηνύματα που δέχτηκε αποφάσισε να κοινοποιήσει στγμιότυπο με εκείνη και κολάζ των όσων της ανέφεραν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Πολλοί λοιπόν ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι καλό θα ήταν να της δοθεί προτεραιότητα. «Είσαι έγκυος, κανονικά δεν περιμένεις», ανέφερε ένας ενώ ένας άλλος τόνισε: «Έγκυος και περιμένεις στην ουρά;», ενώ ακόμα ένας τής είπε: «Έγκυος είσαι έχεις προτεραιότητα, μην περιμένεις στη σειρά».

Η Μάιρη Συνατσάκη κοινοποίησε πρόσφατα μια υπέροχη φωτογραφία με μαγιό και όσω ήταν 19 εβδομάδων. «Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ. Ήμουν 19 εβδομάδων εδώ. Ήταν πρώτο μπάνιο. Χαλκιδική για μια μέρα», έγραψε.

Για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η αδερφή της Αλίκη, η είδηση της εγκυμοσύνης της είναι η πιο χαρμόσυνη και μάλιστα η Αλίκη έδωσε την υπόσχεσή της στη Μαίρη.

Μαίρη Συνατσάκη: Οι ευχές των celebrities για την εγκυμοσύνη της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ