Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς η παρουσιάστρια έφερε στη ζωή ένα υγιέσταο κοριτσάκι.

Η Ιωάννα απολαμβάνει το πρώτο διάστημα με την κορούλα της και μάλιστα έχει ανανεώσει το σπίτι της, λιτά αλλά όμορφα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε εικόνα από το σπίτι της και μάς έδειξε ένα νέο στιγμιότυπο, στο οποίο μάλιστα απεικονίζεται και η Μπαλού.

Ιωάννα Μαλέσκου

«Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί. Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι», ανέφερε πρόσφατα με δηλώσεις της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε επίσης εξομολογηθεί στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι είναι η σωστή στιγμή όταν έρχεται και ο σωστός άνθρωπος, αυτός για τον οποίο λες: Θέλω να είναι ο μπαμπάς του παιδιού μου».

Σε ανάρτησή της είχε δηλώσει: «Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου. Με αγάπη, η μαμά σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ