Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, στις 5 Μαΐου 2023 υποδέχτηκαν στον κόσμο την κορούλα τους και ζουν μοναδικές στιγμές.

Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε βόλτα με τη μικρή της και μάλιστα κοινοποίησε στιγμιότυπα, στα οποία μάς δείχνει λίγο από την κορούλα της. «Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής! Το “ρόδο” μας», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια όταν κράτησε για πρώτη φορά τη μικρούλα στην αγκαλιά της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφέρει με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας: «Σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι “γιορτή”, με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου».

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα μάς έδειξε στιγμιότυπα από τη βόλτα τους, ενώ σε ένα από αυτά φαίνεται η κορούλα της, η οποία θα σαραντήσει σε μερικές ημέρες!

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι είναι η σωστή στιγμή όταν έρχεται και ο σωστός άνθρωπος, αυτός για τον οποίο λες: “Θέλω να είναι ο μπαμπάς του παιδιού μου”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ