Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς ο γιος τους ήρθε στη ζωή και τούς χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Η επιχειρηματίας γνωστοποίησε την είδηση του ερχομού του πρώτο παιδιού της, ζητώντας μάλιστα από τους δημοσιογράφους να δείξουν σεβασμό.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθωΘα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαθανάτισε τη σύντροφό του και μητέρα του γιου του να κρατά στην αγκαλιά το παιδί τους και πέρασε το μήνυμα του. «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό, θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω και την δικιά μου όσο δεν πάει. Σεβασμός και αγάπη».

Η Ιωάννα Τούνη κοιτάζει τον γιο της και η λήψη αυτή είναι πραγματικά συγκινητική και μαγική. Η επιχειρηματίας κρατά τον μικρό της στην αγκαλιά της και βιώνει πρωτόγνωρα για εκείνη συναισθήματα, όπως άλλωστε κι ο Δημήτρης.

ιωάννα τούνη

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ