Μετά τον χωρισμό του από τη Ζιζέλ ο Τομ Μπρέιντι λέγεται ότι βγαίνει με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει οριστικοποιήσει το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ, ενώ έχει επίσης χωρίσει από τον Πιτ Ντάβιντσον.

«Έχουν κοινούς φίλους και συνεργάτες, αλλά δεν βγαίνουν ραντεβού. Η Κιμ είναι πολύ επικεντρωμένη στα παιδιά της, τις επιχειρήσεις της, τη νομική σχολή και προετοιμάζεται για το American Horror Story, το οποίο ξεκινά γυρίσματα τον επόμενο μήνα», ανέφερε στο Ε! πηγή από το περιβάλλον της, ενώ το ίδιο έκανε πηγή από το περιβάλλον του Τομ Μπρέιντι στο people.

Ο Τομ Μπρέιντι, μετά τον χωρισμό του από τη Ζιζέλ, είχε δει τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα για σχέση με την Ρις Γουίδερσπουν μετά τον χωρισμό της από τον Τζιμ Τοθ.

ζιζέλ

Ωστόσο, οι φήμες διαψεύστηκαν! «Οι φήμες είναι εντελώς ψευδείς», είχε αναφέρει εκπρόσωπός του τότε! Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε το διαζύγιό του από τη Ζιζέλ τον περασμένο Οκτώβριο μετά από 13 χρόνια γάμου.

«Πίστευα στα παραμύθια όταν ήμουν παιδί. Νομίζω ότι είναι όμορφο να πιστεύεις. Είμαι ευγνώμων που το έκανα… «Όταν γνώρισα τον Τομ, ήμουν 26 ετών και ήθελα οικογένεια. Ένιωθα τόσο έτοιμη. Καθώς περνούσε ο καιρός, συνειδητοοιήσαμε ότι απλώς θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το άτομο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση», είχε αναφέρει η Ζιζέλ σε συνέντευξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΜ ΜΠΡΕΙΝΤΙ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ