Η Κλέλια Ρένεση απέκτησε το παιδί της το 2019 και την είδηση είχε κάνει γνωστή ο πατέρας της ηθοποιού, Ανδρέας Ρένεσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αποκαλύπτοντας το φύλο και το βάρος. Η Κοραλία γεννήθηκε 3.450 κιλά, είχε αρκεστεί να αναφέρει ο παππούς της.

Η ηθοποιός απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές με την τρίχρονη κορούλα της και μοιράζεται στιγμιότυπα. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με χαλαρή διάθεση στο camping. «Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε.

Η Κλέλια Ρένεση ηρεμεί στη φύση και ξεκουράζεται, ενώ η κόρη της αποτελεί την καλύτερη παρέα. Η ηθοποιός μοιράστηκε κι άλλα καλοκαιρινά κλικς και ταξιδεψε τους followers της. «Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν και τραβάγανε τα μαλλιά τους», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση είχε εξομολογηθεί με ειλικρίνεια: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιάΉξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω».

Παράλληλα, η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε και ένα βίντεο με την κόρη της από βόλτα τους στην παραλία. Η ηθοποιός την κρατούσε από το χέρι και η Κοραλία είπε στη μητέρα της ότι ανακάλυψε μια σπηλιά.

Η φωνούλα της είναι γλυκύτατη και η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Πάμε σιγά σιγά στη σπηλιά μαμά… γιατί μπορεί να κρύβεται κάποιο ζωάκι μην το τρομάξουμε… Το καλοκα’ιρι μου ειναι το κοράλι μου».

Κλέλια Ρένεση: Η φωτογραφία με την κόρη της Κοραλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ