Για τρία ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσε η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, στην μητέρα της και σταρ του Χόλιγουντ, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μία εκτενή ανάρτηση στο Instagram. Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, στις 10 Μαΐου, η 26χρονη Ταλούλα, μίλησε για την ταραγμένη σχέση με την μητέρα της, αναρτώντας μία κοινή φωτογραφία τους.

Στο μήνυμά της έγραψε, μεταξύ άλλων:  «Αγάπη με προκλήσεις και δύναμη σε κάθε μητέρα που έχει χάσει κάτι πολύτιμο. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όσους προσπαθούν να γιορτάσουν μία ημέρα που τους θυμίζει μία απώλεια. Δεν μιλούσα με την μητέρα μου για περίπου τρία χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της συντριπτικής για εμένα περιόδου, έγινα κομμάτια και κατέληξα σε σκόνη. Θυμάμαι να οδηγώ προς τη δουλειά μου, κλαίγοντας ακούγοντας μία διαφήμιση στο ράδιο για το ”άρωμα που πρόκειται να λατρέψει η μητέρα σας!”. ”Κατάπια” όλη την εορταστική φύση αυτής της ημέρας μέσα από το πρίσμα του πόνου μου και της ιστορίας μου. Ωστόσο, η ιστορία μου άλλαξε. Μέσα από μία προσωπική μεταμόρφωση και από την ικανότητα μου να συγχωρέσω, τα 3 χρόνια δεν έγιναν για πάντα. Πλέον έχω γίνει σαν την μητέρα μου και να με γνωρίζετε προσωπικά θα ξέρετε πόσο μεγάλη παρουσία έχει εκείνη στη ζωή μου. Συχνά αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν συναντούσα την 26χρονη Ντέμι. Σίγουρα θα γελούσαμε πολύ!». Και έκλεισε το μήνυμά της γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα είσαι Ντέμι Μουρ και για όλα όσα εξακολουθείς να μου μαθαίνεις,» πρόσθεσε.
Όπως η ίδια η Ντέμι Μουρ έχει αποκαλύψει, μετά από το διαζύγιο της από τον Άστον Κούτσερ, βυθίστηκε περισσότερο στο αλκοόλ και τα χάπια, καταστρέφοντας τόσο τον εαυτό της όσο και τη σχέση της με τα παιδιά της. Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει τρεις κόρες,από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, παραδέχθηκε ότι για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα δεν είχε απολύτως καμία επαφή με τις κόρες της, πράγμα καθόλου παράξενο για έναν εθισμένο άνθρωπο. Όπως χαρακτηριστικά είχαν πει τα τρία παιδιά της Μο, κάθε φορά που η μητέρα τους έπινε ήταν λες και «εμφανιζόταν ένα τέρας μέσα στο σπίτι τους».

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η ηθοποιός έχει καταφέρει να χτίσει μία πάρα πολύ όμορφη σχέση με τα παιδιά της. Αυτό το διάστημα μάλιστα, η Ντέμι Μουρ διανύει την καραντίνα με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις και τις τρεις κόρες τους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ