Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με την δικαστική τους διαμάχη, όπου ο ηθοποιος κέρδισε την υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του.

Πολύ κόσμος φαινόταν να έχει άποψη για τη δίκη, όμως η κόρη του Λίλι-Ρόουζ Ντεπ τηρούσε σιγήν ιχθύος. Ωστόσο, μήνες μετά την ετυμηγορία, η 23χρονη αποκαλύπτει τώρα γιατί επέλεξε να μείνει σιωπηλή.

«Όταν είναι κάτι τόσο ιδιωτικό και τόσο προσωπικό που ξαφνικά γίνεται όχι τόσο προσωπικό… αισθάνομαι πραγματικά ότι δικαιούμαι τον μυστικό κήπο των σκέψεών μου», είπε η ηθοποιός στο Elle. «Επίσης νομίζω ότι δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν», πρόσθεσε η Λίλι-Ροουζ Ντεπ.

Τζόνι Ντεπ

«Νιώθω ότι για μεγάλο μέρος της καριέρας μου, οι άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να με ορίσουν από τους άντρες της ζωής μου, είτε πρόκειται για μέλη της οικογένειάς μου είτε για τους φίλους μου, ό,τι κι αν είναι», σημείωσε η κόρη του Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ έχζει δει τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται. Σε λίγο διάστημα αναμένεται να τον δούμε στην ταινία «La Favorite» ως Βασιλιά Λουδοβίκο XV όπου θα είναι πραγματικά αγνώριστος. Ακόμα, ο κινηματογραφικός star πραγματοποίησε μια 40 δευτερολέπτων εμφάνιση στο fashion show της Ριάνα και έγινε γρήγορα viral, με αρκετούς ωστόσο να διχάζονται.

Άμπερ Χερντ: Συγκλονίζει το μήνυμα της αδερφής της μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ