Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ και κοινοποίησε τις πρώτες εικόνες της. Ποζάροντας με ένα διχτυωτό κορμάκι μάς έδειξε την κοιλίτσα της ενώ σε μια απο τις λήψεις ο Μπάρκερ φίλησε τη φουσκωμένη κοιλιά της, και αντάλλαξαν και ένα φιλί. Μάλιστα, αρκετοί επισήμανα ότι οι λήψεις είναι όμορφες και παράλληλα ανατρεπτικές, και καθόλου κλασικές ή αναμενόμενες.

«Κατακλύζομαι από ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού», έγραψε η Κόρτνεϊ στη λεζάντα. Η διάσημη star ανακοίνωσε ότι περίμενει το τέταρτο παιδί της – και πρώτο με τον Τράβις Μπάρκερ- μέσω Instagram την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο κρατούσε μια ταμπέλα που έγραφε, “Travis I’m Pregnant”.

Κόρντεϊ Καρντάσιαν

Η Κόρτνεϊ Καρτάσιαν μοιράστηκε από την άλλη στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν των «TΗΕ KARDASHIANS», ότι τα κατεψυγμένα ωάριά της δεν ανταπεξήλθαν.

«Είχα 7 κατεψυγμένα ωάρια πριν από χρόνια, πριν από τον Τράβις. Όταν ήμουν 38 ή 39 ετών, όλοι με πίεζαν να το κάνω. Και τα περισσότερα δεν επέζησαν από την απόψυξη. Δεν έφτασαν ποτέ σε έμβρυο (με το σπέρμα του Τράβις)», είπε.

Κόρντεϊ Καρντάσιαν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΤΝΕΪ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ