Η Madonna είχε πρόσφατα την ευκαιρία να δει τον μεγαλύτερο γιο της, Rocco Ritchie, να επιδεικνύει τα καλλιτεχνικά του ταλέντα σε μια έκθεση τέχνης στο Μιλάνο, δημιουργώντας μια αξέχαστη και πραγματικά περήφανη στιγμή για την τραγουδίστρια.

Η 65χρονη μοιράστηκε την εμπειρία της με τους 19 εκατομμύρια followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα και φωτογραφίες από το μοναδικό γεγονός. Η έκθεση, μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ του Rocco και του διάσημου ιταλικού ντουέτου φωτογραφίας μόδας Luigi και Iango, περιλάμβανε μια ζωντανή συνεδρία ζωγραφικής.

Ο Rocco, 23 ετών, ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης με αυξανόμενη φήμη, ανέβηκε στη σκηνή στο πλευρό του Αμερικανού μοντέλου Lynley Eilers. Το σκηνικό ήταν ατμοσφαιρικό, με κεριά και ορχήστρα να προσθέτουν στην ατμόσφαιρα.

Σε μια εντυπωσιακή στιγμή, η Lynley έδωσε στον Rocco Ritchie ένα τσιγάρο πριν αρχίσει να ζωγραφίζει το γυμνό σώμα της, έχοντας μόνο με ένα λευκό παλτό. Η χρήση ζωντανών κόκκινων, κίτρινων και μπλε χρωμάτων από τον Rocco δημιούργησε μια εντυπωσιακή αντίθεση στη φόρμα του μοντέλου.

Madonna
Rocco Ritchie

Αναλογιζόμενη τη βραδιά, η Madonna έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram: «Μια μαγική βραδιά στο The Palazzo Reale! Η έκθεση του Luigian Diango ήταν καταπληκτική. Αλλά το να παρακολουθήσω τον γιο μου τον Rocco να ζωγραφίζει ένα μοντέλο ζωντανά στο @lynleyeilers ήταν πραγματικά μια μαγική εμπειρία ενώ έπαιζε μουσικοί του Ravel’s” Bolero. Μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Μπράβο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MADONNA,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ