Η μητέρα του Ζεράρ Πικέ, Μονσεράτ Μπερναμπέου, παραχώρησε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό του γιου της με τη Σακίρα και μάλιστα δεν δίστασε να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να αποφύγουν ερωτήσεις που σχετίζονται με την προσωπική ζωή της.

Η μητέρα του εμφανίστηκε στο “Col·lapse”, όπου αναφέρθηκε στην καριέρα της. «Όπως όλοι οι άλλοι, έχω προσωπική και επαγγελματική ζωή. Αλλά η προσωπική μου ζωή συζητιέται μόνο με τους στενότερους φίλους και την οικογένειά μου», τόνισε.

ΤοLa Vanguardia αναφέρει ότι η μητέρα του Ζεράρ Πικέ κατέστησε πολύ σαφές ότι η προσωπική της ζωή δεν θα συζητηθεί, υποστηρίζοντας ότι οι ερωτήσεις σχετικά με τον γιο της ή τη Σακίρα δεν θα απαντηθούν.

πικέ

Κατά τη συνέντευξή της, μίλησε για τους τραυματισμούς του γιου της κατά την πορεία του στον αθλκητισμό. «Θυμάμαι ότι ήταν στο γήπεδο. Όταν τον είδα δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα», είπε, για έναν τραυματισμό που υπέστη ο Πικέ ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο το 2012. «Ακόμα δυσκολεύομαι να μιλήσω γι’ αυτό».

«Συνέχισε να παίζει αλλά δεν ήξερε πού βρισκόταν. Ήταν αποπροσανατολισμένος και είχε υποστεί σημαντικό εγκεφαλικό τραύμα», σημείωσε.

photos: Getty Images/Ideal Image

Σακίρα: To βίντεο με τη μητέρα του Πικέ να την προσβάλλει κάνει τον γύρο του κόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ