Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, Νάνα Μούσχουρη, ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και μάλιστα της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο της πόλης ως ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό της, τη σημαντική προσφορά και το έργο της.

«Έχω βιώσει αποδοκιμασία και πάρα πολλές δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής, εξαρτάται πώς τις παίρνουμε, πώς τις βλέπουμε. Πρέπει αν μη τι άλλο να μάθεις την αποτυχία και να βρεις τη δικαιολογία γιατί υπάρχει», δήλωσε με ειλικρίνεια η σπουδαία καλλιτέχνις με τη δήλωσή της να δίνει κίνητρο.

Σε άλλο σημείο, η Νάνα Μούσχουρη αποκάλυψε ότι ενδέχεται να επιστρέψει στη χώρα μας και έκανε μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Αντρέ Σαπέλ, ο οποίος ήταν στο πλευρό της. «Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ελλάδα κι είναι πολύ σπουδαίο ότι το θέλει κι ο άντρας μου, αγαπάει πολύ την Ελλάδα».

Νάνα Μούσχουρη
Με τον σύζυζγό της, Αντρέ Σαπέλ

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος μίλησε για την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, όπως και η Νατάσα Θεοδωρίδου, υπογραμμίζοντας πως «η Νάνα Μούσχουρη έχει πάρει την Ελλάδα στην πλάτη της και την έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο».

Νάνα Μούσχουρη-Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Ακόμα, ο Μάριος Φραγκούλης αναφέρθηκε στη Νανά Μούσχουρη με πολύ γλυκά λόγια, αποκαλύπτοντας τι του είχε πει στο παρελθόν: «Αν σταματούσα να τραγουδάω θα έχανα τη ζωή μου».

Η Νάνα Μούσχουρη τιμήθηκε

Γιώργος Κατσαρός-Γιώργος Χατζηνάσιος-Μίμης Πλέσσας-Νάνα Μούσχουρη-Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Γιώργος Νταλάρας-Νάνα Μούσχουρη-Andre Chapelle-Άννα Νταλάρα
 Νατάσα Θεοδωρίδου-Νάνα Μούσχουρη-Νίκος Αλιάγας
Μάριος Φραγκούλης-Γιώργος Χατζηνάσιος-Γιώργος Νταλάρας-Γρηγόρης Κωνσταντέλλος-Νάνα Μούσχουρη-Γιώργος Χατζηνάσιος-Γιώργος Περρής-Νατάσα Θεοδωρίδου-Μάριος Φραγκούλης

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ