Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, με την Αριάνα και τη Φιλίππα, οι οποίες πριν λίγο διάστημα βαφτίστηκαν στη Μύκονο, να αποτελούν κύρια προτεραιότητά τους.

Η δημοφιλής content creator έκανε μια κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας στο κοινό που την ακολουθεί την οικογένειά της με τη μορφή καρτούν.

Μάλιστα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της χαρακτηρίζοντας το δημιούργημα ως «τέλειο» και κάνοντας tag το σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα, όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», είχε κάνει μια ειλικρινή εξομολόγηση στον Νίκο Μουτσινά.

«Tους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με είχε πατήσει Το τρένο. Κουρασμένη, άυπνη, είχα ένα τεράστιο συναίσθημα ευθύνης. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα για να έχω αρκετό γάλα. Έχω δύο μωρά και προσπαθούσα να τις συγχρονίσω. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι κουκλίτσες. Είμαι αυτή η μάνα η κουραστική που λέει πόλη μέρα για τα παιδιά. Είναι εντυπωσιακό πώς έχουν ταμπεραμέντο οι άνθρωποι από τη στιγμή που γεννιέται ο άνθρωπος».

«Ο Σάκης με βοηθάει φουλ. Είναι τα παιδιά μας και μοιραζόμαστε τα πάντα. Δεν μπορεί να θηλάσει αλλά όλα τα υπόλοιπα τα κάνουμε μαζί. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Ήμουν σίγουρη. Όταν ήρθαν τα μωρά είδαμε απευθείας τι θα κάνει ο καθένας. Ο Σάκης δουλεύει πολύ κι εγώ έμεινα πίσω γιατί ήθελα να το ζήσω… Θα φρόντιζε να φάω καλά αν είχα ξεχαστεί. Ήμουν του προγράμματος αλλά η ζωή γελάει», είχε επίσης αναφέρει η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνει μια υπέροχη περίοδο, αφού η σύζυγός του και οι κόρες του τπύ χαρίζουν πληρότητα και ευτυχία. Μάλιστα, όταν τον αποκάλεσαν η Αριάνα και η Φιλίππα «μπαμπά» εκείνος είχε ενθυσιαστεί και το είχε κοινοποιήσει. «”Μπαμπά”! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα», είχε εξωτερικέυσει στο θηρίο του instagram όπως το είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν.

Συγκινεί η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη για τη βάφτιση των εγγονών της – Νέες φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ