Μια διαφορετική Πρωτοχρονιά θα περάσει η Paris Hilton, καθώς θα βρεθεί στο εικονικό νησί “Roblox” όπου θα παίξει μουσική ως dj.

Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα θα ξεσηκώσει τους fans της με την ηλεκτρονική μουσική της, ενώ όπως αναφέρει το Reuters, το “Paris World” αποτελεί το τελευταίο εγχείρημα της Hilton, και δημιουργήθηκε για να διασκεδάσει τους εικονικούς επισκέπτες της.

Paris Hilton

Ταυτόχρονα, μπορούν να εξερευνήσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο της έπαυλής της στο Μπέβερλι Χιλς, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής μίνι έπαυλης για σκύλους. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να κάνουν μια βόλτα σε έναν πεζόδρομο εμπνευσμένο από τον γάμο της με τον Carter Reum.

«Για εμένα, το μετασύμπαν είναι κάπου όπου μπορείς να κάνεις ό,τι μπορείς να κάνεις και στην πραγματική ζωή, αλλά στον ψηφιακό κόσμο», είπε η Paris Hilton, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Δεν μπορούν όλοι να το βιώσουν αυτό, επομένως εργαζόμαστε από τον περασμένο χρόνο, δίνοντάς τους όλες τις εμπνεύσεις μου για το τι θέλω».

Paris Hilton

Η 40χρονη πια Paris συγκαταλέγεται στην πιο πρόσφατη λίστα των A-listers που αγκαλιάζουν το metaverse, όρος που έχει τις ρίζες του στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας “Snow Crash” του 1992 αλλά έγινε διάσημο, χάρη στον Mark Zuckerberg του Facebook και την απόφασή του να μετονομάσει Facebook, Inc., ως Meta Platforms, Inc., επίσης γνωστή ως Meta.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ PARIS HILTON,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ