Στο θέατρο Άλσος βρέθηκαν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας με την κόρη τους Ηλέκτρα, και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε. Η κόρη του ζευγαριού είναι στην εφηβεία της και ήδη έχει αρχίσει να υιοθετεό τα trends με την εμφάνισή της να είναι girly.

Η τραγουδίστρια εισήλθε στον χώρο με χαμόγελο και total black look, όπως και ο σύζυγός της. Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή με την Ηλέκτρα, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Πέγκυ Ζήνα

«Δεν θα μπορούσαμε να μας φανταστούμε τον έναν χωρίς τον άλλον. Και φυσικά έχουμε την Ηλέκτρα μας. Το θαύμα της ζωής μας. Είναι πλέον 10 χρόνων. Έχει τα καλύτερα στοιχεία κι από τους δύο. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, που είναι στοιχείο του Γιώργου, αλλά το κάνει με γλυκό και ευγενικό τρόπο που αυτό είναι στοιχείο δικό μου. Έχει αξίες και προσπαθώ να της μάθω την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη και να μην πιστέψει ότι είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια στα φετινά της γενέθλια είχε μοιραστεί εικόνες οικογενειακής φύσεως, όπου η Ηλέκτρα Λύρα ήταν πρωταγωνίστρια.

«Ο Γιώργος είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί. Ήταν σημαντικό που ο Γιώργος είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, μας δίνει ισορροπία», είχε επισημάνει στο παρελθόν η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα σπίτια

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ