Ένα πρόβλημα με την ακοή της αντιμετωπίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κάτι που γνωστοποίησε προ ημερών, ενώ τώρα αναφέρει τα νεότερα.

Στην προηγούμενή αναφορά της είχε εκφράσει τα εξής: «Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η δημοφιλής ηθοποιός έκανε γνωστά τα νεότερα, αναφέρθηκε στην υπερακουσία που έχει και παράλληλα πέρασε το μήνυμά της, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να τις δώσει τις ευχές για ταχεία ανάρρωση

«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετώπισω σαν ενός είδους super power… Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το “πρόβλημα” ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ