Χωρίς αμφιβολία αυτή ήταν μία δύσκολη χρονιά για τη Σακίρα. Ο χωρισμός της από τον Πικέ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας της και το σκάνδαλο της φοδιαφυγής ήταν κάποια από τα γεγονόταν που κλήθηκε να διαχειριστεί. Η Κολομβιανή σταρ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιο της με τον Ζεράρ Πικέ: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ή καλύτερα από τις πιο δύσκολες και σκοτεινές ώρες της ζωής μας, αλλά η μουσική μου δίνει φως στη ζωή μου».

Στη συνέντευξή της απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε εμπρηστική δήλωση για το χωρισμό της από τον Πικέ και αρκέστηκε να αναφερθεί στις θυσίες που έκανε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της: «Ως ποδοσφαιριστής που ήταν ήθελε να είναι ενεργός στα γήπεδα και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να πω ότι ένας από τους δύο μας έπρεπε να κάνει μία θυσία. Και την έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα, ήρθα στην Ισπανία για να τον υποστηρίξω, για να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει τίτλους. Και αυτή ήταν μία θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτή, τα παιδιά μου είχαν μία παρούσα μαμά και έχω δημιουργήσει μία υπέροχη και αδιάρρηκτη σχέση μαζί τους».

Ισχύει ότι το νέο της τραγούδι «Te Felicito» αναφέρεται στο χωρισμό της; «Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, ό,τι βιώνω αντικατοπτρίζεται στους στίχους που γράφω, στα βίντεο που γυρίζω. Όπως είπα και πριν, η μουσική είναι το κανάλι μέσα από το οποίο εκφράζομαι».

Για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής, τόνισε: «Οι ισπανικές φορολογικές αρχές είδαν ότι βγαίνω με έναν Ισπανό πολίτη και τους έτρεχαν τα σάλια. Είναι ξεκάθαρο ότι θα κυνηγούσαν τα χρήματα ό,τι και αν γινόταν».

Στην ερώτηση που δέχτηκε για το αν είναι μόνη, τόνισε ότι είναι με τους δικούς της ανθρώπους και αυτό της είναι αρκετό προς το παρόν. «Μου είναι αρκετό να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τα παιδιά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ