Η Shannen Doherty ανοίγεται και μιλά για τον καρκίνο του μαστού, ενώ πέρσι η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε στο τέταρτο στάδιο, αφού προηγουμένως είχε επέλθει ύφεση.

Η 50χρονη ηθοποιός έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά στη ζωή της, κοινοποιώντας εικόνες αυτού που αποκάλεσε «δικό μου προσωπικό ταξίδι από την πρώτη μου διάγνωση στη δεύτερη» προς τιμήν του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Shannen Doherty

«ΟΛΑ είναι όμορφα; ΟΧΙ αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να γίνουμε όλοι πιο μορφωμένοι, πιο εξοικειωμένοι με το πώς φαίνεται ο καρκίνος», έγραψε στο Instagram της. «Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν τακτικούς ελέγχους, να περνούν τον φόβο και να αντιμετωπίζουν ό, τι μπορεί να είναι μπροστά τους».

Σε μία φωτογραφία η Shannen Dohery απεικονίζεται με χαρτομάντηλο με αίμα κολλημένο στο ρουθούνι της, ενώ στην άλλη φωτογραφία η star του “Beverly Hills” ποζάρει με πιτζάμες και μάσκα ύπνου.

«Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή και έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Είχα πολλές αιμορραγίες από τη μύτη από τη χημειοθεραπεία. Δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος από εσάς το βίωσε αυτό», ανέφερε επίσης. Εξηγώντας ότι ήταν συχνά «υπερβολικά κουρασμένη» κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η ηθοποιός είπε ότι φορούσε «αστείες πιτζάμες» για να διατηρήσει το κέφι της.

«Με ενθουσίασαν; Ναι! Φαινόμουν γελοία και μέσα σε αυτή τη γελοιότητα, ήμουν σε θέση να γελάσω με τον εαυτό μου. Το χιούμορ με βοήθησε να περάσω από αυτό που φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω ότι όλοι να βρούμε το χιούμορ στο αδύνατο», κατέληξε.

Τον περασμένο μήνα, η Shannen Doherty μίλησε για τη ζωή με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια ενός εικονικού πάνελ για τη νέα της ταινία “Lifetime List of a Lifetime”, και εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται «ευθύνη» να καταρρίψει τις παρανοήσεις γύρω από τον καρκίνο.

«Αισθάνομαι ότι έχω μια ευθύνη στην πιο δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή… να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με το στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια».

Shannen Doherty
Με τον σύζυγό της Chris Cortazzo

Μιλώντας στο ABC News αυτόν τον μήνα, η ηθοποιός είπε ότι είναι απασχολημένη «ζώντας τη ζωή» και περνά τις μέρες της «με φίλους, την οικογένεια και ότι εργάζεται».

«Νομίζω ότι η δουλειά ήταν πάντα πολύ ικανοποιητική για μένα, αλλά κατά κάποιο τρόπο έγινε ακόμη πιο ικανοποιητική. Πολλοί άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με το στάδιο 4, διαγράφονται. Υποτίθεται ότι δεν μπορούν να εργαστούν και αυτό δεν είναι αλήθεια .Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να σταματήσουν οι άνθρωποι και να μας δώσουν την ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty.

Ακόμα, η star του “Charmed” είχε προσθέσει: «Πρέπει πραγματικά να σκάψεις βαθιά για να αντιμετωπίσεις τον καρκίνο, και μέσα σε αυτό, βρίσκεις όλα αυτά που είχες κρύψε. Είναι όμορφα πράγματα που βρίσκεις: βρίσκεις την ευπάθεια, βρίσκεις ξανά την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Βρίσκεις συγχώρεση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ