Αγαπάει τα jeans, το γράφει άλλωστε και στο introduction quote της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και δεν λέει ψέματα. Οι φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα χωρίς jeans είναι ελάχιστες.

Και δεν την αδικούμε. Προορισμένα το 1873, που θεωρείται η χρονολογία εφεύρεσής τους, τα jeans ήταν προορισμένη για τους ανθρακωρύχους. Χρειάστηκε να περάσουν 80 περίπου χρόνια ώστε ο Μάρλον Μπράντο και ο Τζέιμς Ντιν να τα κάνουν σύμβολα την νεολαίας και τελικά fashion statement.

Σήμερα από τα παιδιά του σχολείου μέχρι αρχηγούς κρατών και royals όλοι διαθέτουμε τουλάχιστον δύο jean παντελόνια στην ντουλάπα μας. Και στην περίπτωση της Σοφίας Καρβέλα πολλά παραπάνω.

Η fashion expert ανέβασε στο Instagram ένα ακόμα ονειρεμένο συνδυασμό με jeans. Μόνο που αυτή τη φορά την παράσταση κλέβουν τα ψηλοτάκουνα, σουέτ μποτάκια της, στην απόχρωση του Barbie pink, που τόσο in fashion είναι φέτος.

Η Σοφία επίσης φοράει υπέροχο καμηλό παλτό, που στα σχόλια αναφέρει πως ανήκει στη φίλη της, Design Consultant, Maggie McGowan και ιδιαίτερη ασπρόμαυρη τσάντα. Ένα εντελώς New York look, όπως και η ίδια γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ