Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Τάμτα, περνά αρκετό χρόνο στο σπίτι της το οποίο έχει επιμεληθεί με πολύ προσοχή. Εκείνη και ο Πάρις Κασιδόκωστας έχουν δημιουργήσει τη δική τους φωλιά στα νότια προάστια με την pop star να μάς δείχνει τις υπέροχες ταπετσαρίες που έχει τοποθετήσει.

Η τραγουδίστρια του «Pandora» κοινοποίησε μια σειρά στιγμιοτύπων, μέσα από τα οποία παρουσιάζει το total black outfit και το ιδιαίτερο μανικιούρ της, ενώ παράλληλα μάς δείχνει γωνιές του σπιτιού της.

Η Τάμτα έχει τοποθετήσει, λοιπόν, μια γαλάζια ταπετσαρία με λουλούδια, ενώ παράλληλα οι κουρτίνεις της είναι σε γήινη απόχρωση και με print. Ακόμα, η τραγουδίστρια έχει φυτά εσωτερικού χώρου αλλά και ένα όμορφο φωτιστικό με vintage διάθεση.

Τάμτα

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο ενεργές social media users, καθώς κοινοποιεί στιγμιότυπα από τη δουλειά της και την καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια διαθέτει σχεδόν 225 χιλιάδες followers ενώ το insta feed της είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια μάς έχει δείξει και το εντυπωσιακό και μεγάλο σαλόνι της, το οποίο είναι σε λευκούς τόνους και ένας μεγάλος πολυέλαιος κυριαρχεί.

Μια μεγάλη τζαμαρία επιτρέπει στον χώρο να γεμίζει με φως, ενώ οι καναπέδες της είναι επίσης λευκοί, όπως και η μίνιμαλ τραπεζαρία της.

Τάμτα: Η νέα ρομαντική φωτογραφία με τον Πάρη Κασιδόκωστα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΜΤΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ