Η παρουσιάστρια του «ROUK ZOUK», Ζέτα Μακρυπούλια, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κι εμείς χαζεύουμε το προφίλ της. Το instagram φαίνεται να είναι για εκείνη όχι μόνο ένα εργαλείο για την προβολη της δουλειάς της, αλλά και ένα μέσο επικοινωνίας με το κοινό, αποτύπωσης όσων την αφορούν και τής κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά και ένα μέσο παιχνιδιού, αν κρίνουμε από κάποιες δημοσιεύσεις της όπως η τελευταία.

Η Ζέτα έχει μετατρέψει αυτό το διάστημα το insta account της σε καλοκαιρινό παράδεισο. Αναρτά στιγμιότυπα από τη θάλασσα, από τις εμπειρίες που βιώνει -έμαθε αργαλαλειό-, μοιράζεται τις φιλοσοφικές της σκέψεις, αναδεικνύει τη σημασία της φιλίας -ποζάροντας με τον Νίκο Μουτσινά-, παίζει με τον φακό και κοινοποιεί εικόνες φωτεινές, με χρώμα και θετικότητα.

 Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να αποτελεί μια εντυπωσιακή παρουσία και η δουλειά της να φέρει προβολή, ωστόσο δεν μένει στα προφανή. Είναι cool. Δείχνει να αγαπά το απλό και όπως λέει «όσοι αγαπάμε τις ερημικές παραλίες, κουβαλάμε πολλά… Παξιμάδι, γραβιέρα, ντοματίνια, ελιές, λαδάκι, αλατάκι και ρίγανη!».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μετατρέψει το account της και σε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο που την ακολουθεί. Εξωτερικεύει τα συναισθήματά της, εκφράζεται ελεύθερα και αποτυπώνει τις σκέψεις της, όπως έκανε για παράδειγμα την ημέρα των γενεθλίων.

«Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο!», είχε αναφέρει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όμως, δεν σταματά εκεί. Αποδεικνύει ότι είναι υπέρμαχος του natural look και ποζάρει απαλλαγμένη από το make-up που καλείται να φορά λόγω της δουλειάς της. Το insta account της πλησιάζει του; 700 χιλιάδες followers.

Διαθέτει, λοιπόν, ένα από τα πιο δυνατά και ενεργά insta Ελλήνων και φροντίζει να γεμίζει το feed της συχνά. Ευτυχώς, το γεμίζει με ωραίες και καλαίσθητες λήψεις και με κλικς που έχουν ενδιαφέρον. Αν δεν την ακολουθείς, αξίζει τον κόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ