Η Ζιζέλ εμφανίστηκε στο Luz Alliance Gala με την δίδυμη αδερφή της, Πατρίτσια, και η εμφάνισή τους πρωταγωνιστεί στα social media.

Oι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές με το μοντέλο να επιλέγει ένα κομψό λευκό φόρεμα και πράσινες γόβες, ενώ η αδερφή της ένα floral look και χρυσά κοσμήματα.

Η Ζιζέλ και η Πατρίτσια εντυπωσίασαν το Μαϊάμι και μάλιστα η κδήλωση που σευμμετείχαν είχε περιβαλλοντικό χαρακτήρα, αφού συγκεντρώθηκαν 1 εκ. δολάρια για αναδάσωση στην πατρίδα τους, τη Βραζιλία.

Ζιζέλ

«Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς την αδερφή μου την Pati. Είμαστε πολύ κοντά, όπως ξέρετε, είμαστε δίδυμες», είπε στο people το top model. «Εμπιστευόμαστε η μία την άλλη και θέλουμε πάντα το καλύτερο»… Η οικογένεια είναι αυτό που μας δίνει τα θεμέλιά μας, και μας βοηθά να γίνουμε αυτό που είμαστε». Η Ζιζέλ έχει ακόμα τέσσερεις αδερφές!

«Σκεφτόμουν πώς μπορώ να κάνω τη διαφορά; Είμαι μόνο ένα άτομο σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο και υπάρχουν πάρα πολλά να κάνουμε, αλλά από νωρίς κατάλαβα ότι για να ενισχύσουμε την αλλαγή είναι απαραίτητο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ότι μέσα από την αφοσίωση και τη συνεργασία όλα είναι δυνατά. Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν στο Luz Alliance Gala, βοηθώντας μας να στηρίξουμε τη φύση. Μαζί μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε κεφάλαια που θα βοηθήσουν τόσους πολλούς ανθρώπους και έργα στη Βραζιλία», είπε η Ζιζέλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΙΖΕΛ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ