Ο Justin Bieber ανησύχησε τους θαυμαστές του την περασμένη εβδομάδα καθώς αποκάλυψε ότι παρέλυσε το πρόσωπό του εξαιτίας του σπάνιου συνδρόμου, Ramsay Hunt.

Χθες, η σύζυγός του Hailey Bieber, εμφανίστηκε στο Good Morning America και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του: “Τα πηγαίνει πολύ καλά. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα. Προφανώς ήταν κάτι πολύ τρομακτικό και απρόσμενο αλλά θα γίνει καλά και είμαι ευγνώμον που είναι καλά”.

Αυτά τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν μήπως η παράλυση στο πρόσωπο του τραγουδιστή είναι μόνιμη.

Αυτές οι ανησυχίες δεν ήταν εντελώς αβάσιμες. Αν και ο Justin καθησύχασε τους θαυμαστές του ότι θα επιστρέψει στο φυσιολογικό, το NHS λέει ότι λιγότεροι από τους μισούς ασθενείς με σύνδρομο Ramsay Hunt αναρρώνουν πλήρως, ενώ η Mayo Clinic λέει: «Για τους περισσότερους ανθρώπους, η παράλυση προσώπου που σχετίζεται με το σύνδρομο Ramsay Hunt είναι προσωρινή. Ωστόσο, μπορεί να γίνει μόνιμη».

Η Hailey Bieber συνέχισε λέγοντας ότι η υποστήριξη που έλαβε ο σύζυγός της από τους θαυμαστές ήταν «πραγματικά καταπληκτική», προσθέτοντας ότι του έχουν στείλει πολλές ευχές και συμβουλές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ