Για την περιπέτεια υγείας της και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη μίλησε η  Hailey Bieber στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube και δέχτηκε ευχές και μηνύματα αγάπης από τους εκατομμύρια φαν της. Στο βίντεο με τίτλο «Θα σας πω την ιστορία μου», το super model, 25 ετών και σύζυγός του ποπ σταρ, Justin Bieber, μίλησε ανοιχτά για το μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο και χαρακτήρισε ως την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 25χρονο super model όπως εξομολογήθηκε άρχισε να έχει μία περίεργη αίσθηση στο δεξί της χέρι και να αισθάνεται ένα μούδιασμα στα δάχτυλά της. Ο σύζυγός της Justin Bieber ήταν εκείνος που παρατήρησε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και τη ρωτούσε επανηλειμμένα αν είναι καλά.

«Η δεξία πλευρά του προσώπου μου άρχισε να γέρνει. Δεν μπορούσα να αρθρώσω μία πρόταση», λέει η Hailey Bieber στο βίντεο της. Ο Justin κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και ένας γιατρός ήρθε για τις πρώτες βοήθειες. Εκείνη προσπαθούσε να διατυπώσει σωστά τις λέξεις ενώ ο γιατρός της έκανε βασικές ερωτήσεις όπως το ποιο είναι όνομά της.

Hailey Bieber: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Το άγχος εκείνων των στιγμών όπως τόνισε η ίδια «έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση» αλλά ευτυχώς μέχρι να φτάσει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει. Παρέμεινε για ένα βράδυ στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η Hailey θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε και ανάρτησε μία φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο σε story της στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ HAILEY BIEBER, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ