«Θα σας πω την ιστορία μου» είναι ο τίτλος του βίντεο που ανάρτησε η Hailey Bieber στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube και μίλησε για το μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πρόσφατα, το οποίο και χαρακτήρισε ως την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 25χρονο super model όπως εξομολογήθηκε άρχισε να έχει μία περίεργη αίσθηση στο δεξί της χέρι και να αισθάνεται ένα μούδιασμα στα δάχτυλά της. Ο σύζυγός της Justin Bieber ήταν εκείνος που παρατήρησε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και τη ρωτούσε επανηλειμμένα αν είναι καλά.

«Η δεξία πλευρά του προσώπου μου άρχισε να γέρνει. Δεν μπορούσα να αρθρώσω μία πρόταση», λέει η Hailey Bieber στο βίντεο της. Ο Justin κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και ένας γιατρός ήρθε για τις πρώτες βοήθειες. Εκείνη προσπαθούσε να διατυπώσει σωστά τις λέξεις ενώ ο γιατρός της έκανε βασικές ερωτήσεις όπως το ποιο είναι όνομά της.

Hailey Bieber: Το εγκεφαλικό επεισόδιο και η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε

Το άγχος εκείνων των στιγμών όπως τόνισε η ίδια «έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση» αλλά ευτυχώς μέχρι να φτάσει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει. Παρέμεινε για ένα βράδυ στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπέστη παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, περισσότερο γνωστό ως μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

H Hailey Bieber η οποία έχει ιστορικό με ημικρανίες, ενημέρωθηκε από τους γιατρούς ότι ίσως το εγκεφαλικό επεισόδιο προκλήθηκε από έναν συνδυασμό πραγμάτων. Ένα νέο αντισυλληπτικό χάπι που ξεκίνησε να λαμβάνει σε συνδυασμό με την πρόσφατη περιπέτειά της με την COVID-19 και ένα αστραπίαιο ταξίδι στο Παρίσι, με επιστροφή, συνετέλεσαν στο να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μετά την περιπέτεια υγείας της χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για το να κλείσει το ανοιχτό ωοειδές τρήμα (PFO) στην καρδιά, ένα πρόβλημα με το οποίο γεννήθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΙ ΜΠΙΜΠΕΡ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ