Η Άμπερ Χερντ επέστρεψε στο Instagram, μοιραζόμενη τη χαρά της για ένα «αξέχαστο Σαββατοκύριακο» στο διάσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ταορμίνα στη Σικελία.

Ήταν μια ταραχώδης χρονια για την ηθοποιό του Aquaman, μετά τη νομική της μάχη με τον Ντεπ, ο οποίος αναστατώθηκε από ένα άρθρο της Washington Post του 2018 που η Χερντ έγραψε λεπτομερώς τις εμπειρίες της με την κακοποίηση.

Η τελική ετυμηγορία της επιτροπής έγειρε σε μεγάλο βαθμό προς την εύνοια του ΤζόνιΝτεπ, αν και η Άμπερ Χερντ κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη για μία από τις τρεις ανταγωγές της.

Η Χερντ έγραψε: «Σας ευχαριστώ για την τόσο απίστευτα θερμή υποδοχή στο φεστιβάλ Ταορμίνα για την τελευταία μου ταινία In the Fire. Ήταν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο».

Άμπερ Χερντ

Μιλώντας στο Deadline, η Άμπερ Χερντ κατέστησε σαφές ότι η εμφάνιση της στο φεστιβάλ ήταν για να «υποστηρίξει μια ταινία» και τίποτα περισσότερο.

Η ίδια αποκάλυψε: «Ένα μεγάλο πράγμα που έπρεπε να μάθω, (ήταν) ότι δεν ελέγχω τις ιστορίες που δημιουργομούν οι άλλοι γύρω μου… Είμαι εδώ για να υποστηρίξω μια ταινία. Και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να μηνυθώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ