Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην πίστα αλλά και στις πλαστικές επεμβάσεις που τής καταλογίζουν ότι έχει κάνει.

Αρχικά, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για την απόφασή της να εμφανίζεται στο stage νωρίτερα, αλλά και για το γεγονός ότι δεν μοιραζόταν την προσωπική ζωή της με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Δεν τη μοιραζόμουν ποτέ. Αν εσείς με πετυχαίνατε κάπου ήμου ok, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Άνθρωπος είμαι και θα βγω. Δεν είμαι ερωτευμένη αλλά σε μπορεί να είμαι στο μέλλον», είπε.

Θεοδωρίδου

«Ο Ανδρέας ήταν ο άνθρωπός μου, έκανα ένα παιδί μαζί του, δεν είχε ανάμειξη στη δουλειά. Ήταν άνθρωπος γλετζές και εξωστρεφής. Με τραγουδιστή δεν θα με δείτε», σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και σχολίασε το γεγονός ότι η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, θέλει να την παντρέψει. «Για ποιο λόγο να παντρευτώ τρίτη φορά; Αλλά άμα συμβεί θα είναι ακόμα ένα πάρτυ στη ζωή μας».

Παράλληλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο στην ερώτηση αν έχει κάνει αισθητικές επε΄μβάσιε και παράλληλα ανέφερε όσα κάνει για να διατρεί την υγιή εμφάνισή της: «Η Google έχει τη σωστή ηλικία μου. Γιατί να την κρύψω; Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να σας πει αν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Εγώ γιατί να σας το πώ; Δεν γυμνάζομαι γιατί μού φέρνει λύπη, στεναχώρια και κούραση. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι από αυτές που τρώω ό, τι θέλω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω και κοιμάμαι πολύ».

Νατάσα Θεοδωρίδου-Δημήτρης Μπέτας στην έκθεση της κόρης τους: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ξαναείδα τη Νατάσα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ