Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να διηγηθεί μια ιστορία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν εκείνη παρουσιάζε το «Survivor Πανόραμα» κι εκείνος είχε βρεθεί ως καλεσμένος της.

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο νικητής του reality για το 2017 της ζητούσε συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν καλό να διαχειριστεί την ξαφνική και μεγάλη δημοσιότητα.

Μελέτη

«Όποτε τον βλέπω μου έρχονται στο μυαλό οι στιγμές που είχε βγει από το Survivor και τον έχουμε καλεσμένο στο Πανόραμα, και έξω στο Φάληρο δεν έπεφτε καρφίτσα, δεν περνούσε άνθρωπος. Και καθόταν σε ένα πεζουλάκι μετά την εκπομπή και μου έλεγε: “Και τώρα αυτό πώς το διαχειρίζονται; Τι κάνεις; Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, να πάρω κάποιον να με συμβουλεύσει;”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Mega, συμπλήρωσε: «Έχετε δει άλλον Αγγελόπουλο στο Survivor; Να έχει τόσο guel; Να είναι συμπαθής από όλον τον κόσμο, να είναι τίμιος μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχει ξαναυπάρξει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ