Ο Στάθης Σχίζας συμμετέχει στο Survivor All Star, ενώ είχε κερδίσει το έπαθλο του προηγούμενου κύκλου του reality show. Ο παίκτης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό μας», ξεκαθαρίζοντας ότι ο Στάθης δεν ζήτησε παραπάνω χρήματα για να συμμετάσχει.

«Κλείνουμε περίπου 10 μέρες που λείπει, όσο περνά ο καιρός θα είναι πιο δύσκολο. Μου αρέσει και τον βλέπω πιο δυνατό από ποτέ και έχει ενέργεια. Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να φτάσει ως το τέρμα, ότι δεν θα χάσει τον εαυτό του και να του έχω εμπιστοσύνη και θα με σκέφτεται», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στ συνέχεια, η ίδια δήλωσε για τον Στάθη Σχίζα και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star: «Τον ήθελαν πολύ από την παραγωγή. Εύχομαι και ελπίζω να βγει νικητής».

αλεξάνδρα παναγιώταρου

«Δεν επιδίωξε παραπάνω χρήματα. Είμαι κατά των ψευδών πληροφοριών και της παραπλάνησης του κόσμου. Δεν ζήτησε ποτέ κάτι παραπάνω, παρόλο που ήταν ο περσινός νικητής και θα μπορούσε κάποιος στη θέση του να ζητήσει το κάτι παραπάνω», τόνισε για τα χρήματα που λαμβάνει ο Στάθης Σχίζας.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκαλυπτική δήλωση για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα – Η αντίδρασή του on camera

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR ALL STAR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ