Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Μικέλε Μορόνε εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και αρκετοί έκαναν λόγο για νέο ειδύλλιο. Η επιχειρηματίας έχει χωρίσει από τον Τρίσταν Τόμσον, κι ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, δεν φάνεται να κάνουν προπάθεια να είναι και πάλι μαζί, αφού ο μπασκετμολίστας έχει αποδειχθεί άπιστος.

Η Κλόε και ο Μικέλε απόλαυσαν το fashion show των Dolce & Gabbana στις 24 Σεπτεμβρίου, με εκπρόσωπο του ηθοποιού να δηλώνει: «Δεν υπάρχει καμία σχέση για να μιλήσω». Ο εκπρόσωπος του Μορόνε σημείωσε, ωστόσο, πως ο ηθοποιός πιστεύει ότι «η Κλόε είναι πολύ ωραία γυναίκα».

«Ζητήθηκε να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί στο show της D&G», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος μιλώντας στο E!. H Κλόε Καρντάσιαν έχει θέσει ως προτεραιότητα τα δύο παιδιά της, ενώ πρόσφατα μάς έδειξε τον γιο της για πρώτη φορά.

Κλόε Καρντάσιαν

«Όταν πληγώνεσαι τόσες φορές, οι αντιδράσεις σου, οι απαντήσεις σου στο ίδιο πράγμα είναι ίδιες, υπάρχει ένα μούδιασμα σε αυτό. Σχεδόν γίνεται φυσιολογικό όταν δεν πρέπει ποτέ να γίνει φυσιολογικό», είχε δηλώσει η Κλόε Καρντάσιαν στο USA Today για την απιστία του Τρίσταν Τόμσον.

«Θυμάμαι όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την True και μπορούσα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού», σημείωσε σε άλλη συνέντευξή της.

«Κλόε, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα», έγραψε ο Τόμσον όταν γνωστοποιήθηκε η απιστία του. «Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ενέργειές μου σίγουρα δεν έχουν ευθυγραμμιστεί με τον τρόπο που σε βλέπω. Έχω απόλυτο σεβασμό και αγάπη για εσένα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκεφτείς. Και πάλι, λυπάμαι απίστευτα».

Κλόε Καρντάσιαν: Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο Tristan Thompson περιμένει παιδί από άλλη γυναίκα προβλήθηκε στην τηλεόραση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΟΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ