Η Ζιζέλ μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι λέγεται ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και ότι έχει συνάψει δεσμό είτε με δισεκατομμυριούχο φίλο του πρώην συζύγου της είτε με τον δάσκαλο Ζίου Ζίτσου των παιδιών της.

Ωστόσο, το μοντέλο δίνει προτεραιότητα στον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της και την επαγγελματική της καριέρα.

Πηγή από το περιβάλλον της Ζιζέλ αποκάλυψε στο Us Weekly ότι υπήρξαν ορισμένοι υποψήφιοι μνηστήρες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλει να βγει με κανέναν. «Όταν ήταν στη Βραζιλία, φίλοι προσπάθησαν να τη συστήσουν σε μερικούς άντρες, αλλά δεν ήταν σωστό. Επικεντρώνεται στον εαυτό της, τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση, τις δουλειές της και τα παιδιά της».

ζιζέλ

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Ζιζέλ «θέλει να περάσει το καλοκαίρι με τα παιδιά στη Βραζιλία» και ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμη να βγει ξανά ραντεβού στο μέλλον, τώρα θέτει την οικογένεια και την καριέρα της προτεραιότητα.

«Η Ζιζέλ περνούσε χρόνο με τον Τζέφρι Σόφερ», είπε στη Daily Mail πηγή για τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία. «Βλέπονται αρκετούς μήνες τώρα και συναντιούνται κρυφά περίπου μία φορά την εβδομάδα», συμπλήρωσε η πηγή.

«Ό,τι ακούμε είναι άποψη, όχι γεγονός», έγραψε η Ζιζέλ μετά τα δημοσιεύματα. «Ό,τι βλέπουμε είναι μια προοπτική, όχι η αλήθεια», σημείωσε ενώ μάλιστα ακολούθησε με το ίδιο μήνυμα στα πορτογαλικά.

Ζιζέλ: Οι λόγοι που την οδήγησαν στο χωρισμό με τον Τομ Μπρέιντι και η τελευταία φωτογραφία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΙΖΕΛ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ