Η Αμαρυλλίς έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, στις 1/2/2022, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περνά υπέροχες στιγμές με τον γιο της και μας έχει δείξει κατα καιρούς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως μανούλα. Με αφορμή την ονομαστική εορτή του φίλου της, Αλέξανδρου Λυκούδη, η τραγουδίστρια κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο εκείνου και του γιου της.

Αμαρυλλίς

Ο γιος της έχει μεγαλώσει και μάλιστα στην εν λόγω λήψη κάθεται σαν σωστός κύριος στον καναπέ. «Ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γιορτάσω αυτή τη μέρα! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες», ανέφερε στη γιορτή της μητέρας η Αμαρυλλίς, την οποία και γιόρτασε για πρώτη φορά.

Mάλιστα, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, κιαι γράφοντας: «Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας».

Η Αμαρυλλίς έφερε το παιδάκι της στη ζωή με καισαρική , ενώ γεννήθηκε 3.700 γραμμάρια, όπως είχε αναφερθεί στο «Love it».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ