Ο Μπρούνο Τσιρίλο προχώρησε σε νέα ανάρτηση με ένα μήνυμα ιδιαίτερο, φιλοσοφικού περιεχομένου και με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός στις διακοπές του. Ο Μπρούνο και η Έλενα γνωστοποίησαν πριν λίγο διάστημα την απόφασή τους να χωρίσουν, όμως προτεραιότητά τους είναι η κόρης τους, Μαρία-Ροζαλία.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε αναφέρει η Έλενα Ασημακοπούλου μέσω social media.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε, λοιπόν, μια ακόμα αινιγματική ανάρτηση, μετά το τελευταίο μήνυμα, και ανέφερε: «Το χαμόγελο διαρκεί μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να διαρκέσει για μια ζωή».

Ο Μπρούνο Τσιρίλο βρέθηκε στην Ιταλία με την κόρη του όπου έκαναν μαζί διακοπές και η χαρά του ήταν μεγάλη. Ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μοναχοκόρη του και φροντίζει πάντοτε να κάνει μαζί της δραστηριότητες ευχάριστες και δημιουργικές.

Η Έλενα Ασημακοπούλου ετοιμάζεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, καθώς από την καινούργια σεζόν θα τη δούμε στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη». Ο ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα ηρεμεί, χαλαρώνει και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές με φίλους.

Μπρούνο Τσιρίλο: Στην Ιταλία για διακοπές με την κόρη του μετά την είδηση του χωρισμού από την Έλενα Ασημακοπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ