Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Άννα Πρέλεβιτς, και μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό. Η παρουσιάστρια δεν έκυψε τη χαρά της, ενώ την ανακοίνωση για τον γάμο της είχε κάνει μέσα από τα social media.

«Δεν ήμουν το κορίτσι που θα σκεφτόταν τον γάμο του. Πιο πολύ ήθελα να βρω τον άνθρωπό μου. Τον βρήκα. Ό, τι κι αν πω είναι λίγο. Νιώθω ότι είμαστε στην ίδια ομάδα, με κοινά όνειρα, «θέλω» και πεποιθήσεις. Έχουμε πολλά κοινά σαν να έχουμε μεγαλώσει μαζί», δήλωσε αρχικά στην Ελένη Μουστάκη.

Άννα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς για τη συγκατοίκηση και τη Δούκισσα Νομικού

«Συγκατοικούμε. Έχω το σπίτι με την αδερφή μου αλλά δε μένω ποτέ εκεί πλέον… Είναι τόσο ταλαντούχος. Θα μπορούσε να είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής. Το έχω νιώσει ότι θα μπορούσε να είναι ο πατέρα του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μέρα», ανέφερε η παρουσιάστρια, περιγράφοντας παράλληλα τον μέλλοντα συζυγό της ως προσωπικότητα.

Όσον αφορά στη Δούκισσα, τόνισε: «Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω. Όλη η οικογένεια είναι άγγελοι». Μάλιστα, η Δούκισσα έκανε ένα ωραίο reaction στα νέα του γάμου τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ