Μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη η οποία στοίχησε τη ζωή σε 57 άτομα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε τριήμερο πένθος στη χώρα. Ακόμα, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που λόγω αυτού επέλεξαν να μην εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούν, εκτός από κάποιους οι οποιοι θέλησαν να ανέβουν στη σκηνή.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε κάποιους καλλιτέχνες και εκείνοι τοποθετήθηκαν σχετικά με την απόφαση των συναδέλφων τους.

Η Άννα Βίσση τοποθετήθηκε σχετικά με τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στην πίστα παρά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Ανάμεσα σε αυτούς ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέφερε πως αν ήθελαν οι τραγουδιστές, θα διοργάνωναν όλοι από κοινού μια συναυλία και θα έδιναν τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν στους ανθρώπους που επλήγησαν από την τραγωδία. «Οκ, ναι. Θες να το δεις έτσι; Εγώ μπορώ να σου πω και το άλλο. Θα μπορούσαμε όλοι οι καλλιτέχνες να κάνουμε μια μεγάλη συναυλία, Τρίτη ή Τετάρτη και όλα αυτά τα λεφτά που θα μαζεύονταν να τα δίναμε. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Εγώ δεν θα τραγουδούσα.», σχολίασε. Στη συνέχεια, τόνισε: «Δηλαδή τώρα το Σάββατο μαζεύτηκαν υπερβολικά λεφτά για να σταλθούν στις οικογένειες; Μαζεύτηκαν πόσοι; 600 άτομα, 700, 1.000; Όλοι οι τραγουδιστές αν μαζευόμασαν σε ένα γήπεδο μεγάλο, πόσο κόσμο θα φέρναμε; Αν είχε οργανωθεί κι είχε διαφημιστεί αυτό; 20.000; 30; Αυτά είναι λεφτά για να πάνε εκεί πέρα και όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ. Σόρρυ παιδιά, πείτε με κομπλεξικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Με τα λεγόμενά του συμφώνησε και η Άννα Βίσση, η οποία έστειλε ένα μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής.

«Πες του Τριαντάφυλλου “και η Άννα είναι μαζί σου”. Με τι κέφι να τραγουδήσουν; Δεν ήταν θέμα εθνικού πένθους», έγραφε το μήνυμα της Άννας Βίσση, όπως είπε η δημοσιογράφος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ