Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για εκείνη, και αρκετοί έδωσαν το “παρών”, όπως η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε για την Ιωάννα, η οποία μάχεται για την αποκατάσταση των τραυμάτων της που προέκυψαν από την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε», ανέφερε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία ταξίδεψε μαζί της στο Παρίσι, όπου επισκέφτηκε το Κέντρο Υδροθεραπείας, ώστε να επανέλθει η λειτουργικότητα του δέρματός της.

Στη συνέχεια, η Αννίτα Ναθαναήλ συμπλήρωσε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια. Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ