Η Αριάνα Γκράντε μέσα από το TikTok πήρε θέση σχετικά με την ανησυχία των θαυμαστών της για το σώμα της, σημειώνοντας ότι ήθελε να μιλήσει για το «τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος με σώμα και να σε βλέπουν και να σου δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή».

«Γνωρίζω προσωπικά για μένα, ότι το σώμα με το οποίο συγκρίνατε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά και έπινα και έτρωγα άσχημα το χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, όταν έδειχνα όπως εσύ θεωρείς “υγιής” Αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ήταν το “υγιές” μου», τόνισε η pop star.

H Αριάνα Γκράντε είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη με το άγχος, την κατάθλιψη και τη διαταραχή μετατραυματικού στρες που υπέστη μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ το 2017.

αριάνα γκράντε

Αν και η τραγουδίστρια είπε ότι «δεν πρέπει να εξηγεί» για το σώμα της, ελπίζει ότι «κάτι καλό» θα βγει από την «ευαλωτότητά της», σημειώνοντας ότι «το υγιές μπορεί να φαίνεται διαφορετικό» για τον καθένα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος. Έτσι, ακόμα κι αν προέρχεστε από ένα περιβάλλον με αγάπη και φροντίδα, το κάθε άτομο έχει ένα σύστημα υποστήριξηι, και ποτέ δεν ξέρεις, γι’ αυτό να είστε ευγενικοί μεταξύ σας και με τον εαυτό σας», τόνισε η Αριάνα Γκράντε.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ARIANA GRANDE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ