Η Ariana Grande πριν από από ένα μήνα περίπου, αποκαλύφθηκε ότι η 30χρονη τραγουδίστρια και ο επί δύο χρόνια σύζυγός της, Ντάλτον Γκόμεζ, χώριζαν και αμέσως μετά, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα ότι έβγαινε με τον Ethan Slater, τον συμπρωταγωνιστή της στη θεατρική μεταφορά του Wicked, ο οποίος βρίσκεται στη μέση του διαζυγίου του από τη σύζυγό του Lilly Jay.

Ωστόσο, η 30η Αυγούστου σηματοδοτεί μια μεγάλη μέρα για την Ariana, καθώς είναι η 10η επέτειος από το άλμπουμ της Yours Truly, το ντεμπούτο της που κυκλοφόρησε το 2013.

Η Ariana Grande ετοιμάζει μια ειδική επανηχογράφηση του project, εώ θα περιλμαβάνονται ειδικές ζωντανές εμφανίσεις ορισμένων αγαπημένων κομματιών των θαυμαστών όπως τα “Honeymoon Avenue”, “Tattooed Heart” και “Baby I”.

ARIANA GRANDE

Μαζί με ένα teaser από τις ειδικές κυκλοφορίες, η Ariana μίλησε από την καρδιά της σε ένα μήνυμα που έγραφε: «P.S. the “deluxe” = το Live από το Λονδίνο, ενημερωμένες εκδόσεις των τραγουδιών που ερμηνεύσαμε από το Yours Truly…». Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να το ακούσετε».

Αυτό ήταν ένα τόσο θεραπευτικό και ιδιαίτερο έργο. Σας αγαπώ πολύ παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ». Η ιδέα του άλμπουμ ήρθε για πρώτη φορά στο φως το 2010, όταν η Ariana Grande γύριζε ακόμα το σόου του Nickelodeon που την έκανε γνωστή. Να θυμίσουμε ότι η pop star είχε βρεθεί στο στόχαστρο λόγω της εμφάνισής της και της κατάθεσης ψυχής της για την υγεία της.

«Γνωρίζω προσωπικά για μένα, ότι το σώμα με το οποίο συγκρίνατε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά και έπινα και έτρωγα άσχημα το χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, όταν έδειχνα όπως εσύ θεωρείς “υγιής” Αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ήταν το “υγιές” μου», τόνισε η pop star μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ARIANA GRANDE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ