Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, και περνά όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας χαίρεται την κάθε ημέρα με τη Σιέννα και τον Μάξιμο, ενώ αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία της κόρης της. Η μικρούλα, η οποία γιόρτασε πριν μερικές ημέρες τα πρώτα γενέθλιά της, καθόταν στα πόδια της μητέρας της και κοιτούσε την πισίνα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας πράγαματα και δραστηριότητες που τα ευχαριστούν. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε μοιραστεί ένα υπέροχο βίντεο με τη μικρή της από την παραλία, αλλά και στιγμιότυπο όπου έπαιζαν όλοι μαζί στην άμμο.

Αθηνά Οικονομάκου

Παράλληλα, η Αθηνά Οικονομάκου κοινοποίησε ένα κλικ με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και φιλική τους παρέα. Χαμογελαστοί και σε καλοκαιρινή διάθεση φαίνεται να διανύουν ένα ωραίο καλοκαίρι. Ο σύζυγός της είναι το στήριγμά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η Αθηνά ΟΙκονομάκου είχε αναφέρει: «Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου, όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία από την πρώτη στιγμή που γέννησα, αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά λίγο-λίγο. Μετά το εξάμηνο-οκτάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Η μικρή ήρθε στη ζωή μας τρία χρόνια μετά και δεν είναι τυχαίο. Σκεφτόμουν όταν έμεινα έγκυος στη Σιέννα «αν το ξαναπάθω;». Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον ίδιο τον εαυτό μου».

Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος: Το πάρτι – υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Σιέννα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ