Η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες μέρες μετά από ένα post της σχετικά με τα οικονομικά της βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων.

Οι ακόλουθοί της στα social media την κατηγορούν για «επίδειξη πλούτου». Ωστόσο  η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να πάρει θέση υπέρ της γνωστής Influencer κατά τη διάρκεια της εκπομπής της I love Σου Κου, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

«Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Είπε ότι «αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις». Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω; Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν reality η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες; Ας μην την ακολουθούν», τόνισε στη συνέχεια η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚου».

«Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω. Μου αρέσει η ειλικρίνειά της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την. Όσοι δεν το αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει», υπογράμμισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω". Η Μπέττυ Μαγγίρα υπερασπίζεται την Ιωάννα Τούνη
«Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω”. Η Μπέττυ Μαγγίρα υπερασπίζεται την Ιωάννα Τούνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ