Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πιστεύει ότι οι θαυμαστές της όταν κάλεσαν την αστυνομια να βρεθεί στο σπίτι της. «Όπως όλοι γνωρίζουν, η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι μου με βάση κάποια τηλεφωνήματα φάρσας», έγραψε στο twitter.

Η star προκάλεσε ανησυχία την Τετάρτη, αφού απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς προειδοποίηση, ωθώντας τους fans της να καλέσουν την αστυνομία.

«Λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν λίγο υπερβολικά και η ιδιωτικότητά μου παραβιάστηκε», σημείωσε η pop star. H τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η αστυνομία «δεν μπήκε ποτέ» στο σπίτι της και, φτάνοντας στην πύλη της, «συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και έφυγε αμέσως».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε πως αισθάνθηκε παραβιασμένη και εκφοβισμένη όταν το περιστατικό έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης, ενώ εξέφρασε επσίης την απογοήτευσή της που «απεικονίστηκε για άλλη μια φορά με κακό φως δημοσιότητας».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου, ελπίζω πραγματικά το κοινό και οι θαυμαστές μου για τους οποίους νοιάζομαι τόσο πολύ να μπορούν να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου», κατέληξε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Κάποιοι από τους θαυμαστές της έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μεταδίδουν ζωντανά τις κλήσεις τους προς τις τοπικές αρχές στη Νότια Καλιφόρνια, όπου η Μπρίτνεϊ κατοικεί με τον σύζυγό της, Sam Asghari.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει φορέσει τα πιο iconic outfits της pop

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ