Ήταν αρκετά τα ζευγάρια των που δεν άντεξαν το τεστ του χρόνου και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2020. Μπορεί να μίλησαν δημόσια για τον έρωτά τους και να μας έκαναν να λαχταράμε για μία κοινή τους φωτογραφία αλλά όπως φαίνεται τελικά, δεν ήταν γραφτό τους να παραμείνουν μαζί. Δείτε παρακάτω ποια διάσημα ζευγάρια έβαλαν τέλος στη σχέση τους το 2020.

Κάρα Ντελεβίν και Άσλι Μπένσον

Ο έρωτας τους δεν άντεξε την καραντίνα. Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, η Κάρα και ή Άσλι, έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι πάντα η μεταξύ τους σχέση είχε τα πάνω και τα κάτω της αλλά πλέον τελείωσε οριστικά. Η 27 Κάρα και η 30χρονη Άσλι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Ιούνιο του 2019 ενώ φήμες τις ήθελαν μαζί από το 2018.

Τιμοτέ Σαλαμέ και Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι Ντεπ

Ύστερα από ένα σύντομο αλλά παθιασμένο ειδύλλιο, το ζευγάρι των ηθοποιών αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο Τιμοτέ αποκάλυψε σε συνέντευξή του για το περιοδικό Vogue ότι πλέον είναι εργένης. Το ζευγάρι, το οποίο έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση το 2018, προτιμούσε να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ριάνα και Χασσάν Τζαμίιλ

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, η Ριάνα και ο Χασσάν αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2017 αλλά το ζευγάρι ποτέ δεν τις επιβεβαίωσε δημόσια. Ήταν πάντα χαμηλών τόνων και σύμφωνα με κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού, ο χωρισμός ήρθε επειδή τελικά δεν ταίριαζαν.

Βανέσα Χάντζενς και Όστιν Μπάτλερ

Η Βανέσα και ο Όστιν χώρισαν στις αρχές του 2020 ύστερα από 9 χρόνια σχέσης. Η 31χρονη Βανέσα και ο 29χρονος Όστιν έγιναν ζευγάρι το 2011 και πραγματοποιούσαν συχνά κοινές εμφανίσεις στα social media και σε διάφορες εκδηλώσεις.

Τζέσε Μέτκαλφ και Κάρα Σαντάνα

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, ο Τζέσε και η Κάρα χώρισαν. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2016 μετά από χρόνια σχέσης αλλά τελικά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Οι δύο τους δεν είχαν ορίσει ποτέ ημερομηνία γάμου καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Κάρα είχε δει πολλές φωτογραφίες του Τζέσε με άλλες γυναίκες ενώ η σχέση τους είχε πολλά πάνω και κάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!