Στο Θέατρο Βράχων βρέθηκε η Χάρις Αλεξίου και παρακολούθησε την παράσταση “Ιππόλυτος” του Ευρυπίδη, ενώ μαζί της φωτογραφήθηκε ο συμπρωταγωνιστής της στο Maestro, Ορέστης Χαλκιάς.

Η Χάρις έδειχνε ευδιάθετη και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με χαμόγελο και χάρη. Η ερμηνεύτρια επέλεξε ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, χρυσό κολιέ και μαύρες πλατφόρμες.

Η Χάρις Αλεξίου αναμένεται να βρεθεί στον δεύτερο κύκλο του Maestro, ενώ σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στον δημιουργό της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Του αξίζουν πολλά. Είναι χρυσάφι και πάρα πολύ εργατικός».

Με τον Ορέστη Χαλκιά

Η Χάρις Αλεξίου είχε αναφερθεί στο παρασκήνιο της συμφωνίας τους, λέγοντας: «Μου τηλεφώνησε και μου είπε πως έχει κάτι στο μυαλό μου. Ήμουν σε μια εποχή που βαριόμουν λίγο κι είχα αρχίσει να κάνω γερμανικά. Του είπα να διαβάσω το σενάριο. Να δω αν μπορώ να το κάνω. Όταν είδα τον ρόλο και τον χαρακτήρα είπα “αυτός με ξέρει”».

Γιάννης Τσορτέκης-Χάρις Αλεξίου

Στο Maestro πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Χάρις Αλεξίου-Όλγα Παυλάτου-Ευγενία Δημητροπούλου
Χάρις Αλεξίου
Χάρις Αλεξίου-Κόρα Καρβούνη
Χάρις Αλεξίου-Ορέστης Χαλκιάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ