Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στις κόρες τους. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλουν να περνούν όχι μόνο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό χρόνο με την Αριάνα και τη Φιλίππα.

Έτσι, το Σάββατο συμμετείχαν σε μία υπέροχη δράση. Συγκεκριμένα, όλοι μαζί, οικογενειακά, έκαναν δενδροφύτευση με τη Χριστίνα Μπόμπα να μοιράζεται στιγμές και stories στα social media.

 Οι τέσσερις τους φαίνεται ότι περνούν υπέροχα ό,τι κι αν κάνουν και το μόνο βέβαιο είναι ότι η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

«Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το τι ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ