Πριν από λίγες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν ένα υπέροχο ταξίδι στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, στο Ριάντ, μαζί με καλούς τους φίλους όπως την Μαρίνα Βερνίκου.

Το ζευγάρι απόλαυσε υπέροχες στιγμές στην όμορφη έρημο αλλά και ανακάλυψε μέρη τα οποία δεν είχε καταφέρει να δει ως τώρα.

Με ένα στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και followers ένα μέρος στο κέντρο του Ριάντ, το οποίο θυμίζει 100% Ελλάδα.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε «ελληνικό νησί« στο Ριάντ!

Στο βίντεο φαίνεται η όμορφη influencer, μπροστά από μία τεράστια είσοδο που θυμίζει είσοδο δε σοκάκι ελληνικού νησιού, να λέει χαρακτηριστικά: «Ακολούθησέ με γιατί είναι απίστευτοί. Έχουν φέρει την Ελλάδα εδώ στο Ριάντ. Ελλάδα! Πάμε να βρούμε κανένα σουβλάκι.» ενώ στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα πλησιάζει προς το μέρος που ακούγεται ελληνική μουσική.

Το συγκεκριμένο μέρος είναι ένα τεχνητό ελληνικό νησί το οποίο δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα παρά μόνο την ελληνική θάλασσα που υπάρχει μόνο εδώ! Πρόκειται για το Boulevard World στο Ριάντ. Ένα entertainment center που κάθε γωνία του είχε διαφορετικό θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ