Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, και φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τις μικρές τους.

Η Χριστίνα και ο παρουσιαστής του Dragons’ Den μοιράστηκαν ένα υπέροχο βίντεο από το σπίτι τους όπου η Αριάννα και η Φιλίππα συνομιλούν με τη μητέρα τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα καθισμένη στο πάτωμα και στο ύψος των παιδιών της τους θέτει ερωτήσεις και οι μικρούλες προσπαθούν να απαντήσουν, λέγοντας λεξούλες. Ο Σάκης Τανιμανίδης βιντεοσκοπεί και απολαμβάνει την στιγμή.

Χριστίνα Μπόμα

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους, ενώ η Χριστίνα μιλώντας στο περιοδικό HELLO! είχε αναφερθεί στις κορούλες της.

«Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω τη μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι μια τρυφερή και καλή μαμά».

«Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό ταμπεραμέντο. Ωστόσο αλλάζουν με τον καιρό και παίρνει η μία στοιχεία από την άλλη. Παρ’ όλα αυτά, αποφεύγω να βάζω ταμπέλες σιο χαρακτήρα τους και προτιμώ να διαμορφώσουν τη δική τους προσωπικότητα μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι οι μαμάδες, όταν είναι απόλυτες, μπορεί να προβάλουν τις δικές τους επιθυμίες στην εξέλιξη των παιδιών τους. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν και να είναι ό,τι αυτές θέλουν να είναι», είχε αναφέρει επίσης η Χριστίνα Μπόμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ